BR_website_pijlen_play-scroll [Omgezet]

In een wereld vol mogelijkheden is iedereen op zoek naar de juiste keuze. Welk designbureau past het best bij jouw ambities? Buro Reng is gespecialiseerd in design en communicatie. Bepaal je positie met ons MerkKompas. Geef richting aan je bedrijf of merk. Maak kennis met Buro Reng.Meer over MerkKompas

20.10.2020
Nieuwe naam, logo en huisstijl voor Gasunie Engineering

Gasunie Engineering – zusterbedrijf van landelijk gasnetbeheerder Gasunie Transport Services (GTS) – is van naam en beeldmerk veranderd. Met deze verandering ontstaat er een duidelijk onderscheid tussen de commerciële bedrijven binnen de Gasunie-groep en de gasnetbeheerder die wettelijke taken uitvoert. Doel is gelijke kansen voor bedrijven bij de ontwikkeling van – nieuwe – energiediensten. Belangrijk gezien de huidige energietransitie.
15.06.2020
Een mooi voorbeeld van de Buro Reng aanpak.

De vraag voor een nieuwe huisstijl leidt tot een herpositionering. Hoe zorg jij wordt Vindrs. De inzet van het merkkompas geeft zicht op nieuwe kansen en uitdagingen die beter passen bij de nieuwe ambities. Met deze nieuwe strategie, merknaam en visuele identiteit is Vindrs klaar voor de toekomst! In print én interactief.
Vindrs.nl
11.05.2020
Leuk nieuws voor opa of oma!

Wat doe je als je door corona niet meer naar oma of opa kan? Maak een krantje! Een Speciaal Krantje voor jouw opa of oma. Vol leuke en korte berichtjes over dat wat jou bezighoudt. Je mailt de tekst en de foto’s en Krantje Speciaal doet de rest.
Maak je eigen Krantje Speciaal
27.04.2020
Good news!

Our posterdesigns are featured on www.typographicposters.com Typo/graphic posters is a platform for inspiration and promotion of good design through the poster culture. It focus exclusively on typographical and graphical posters, those that challenge type, colors and shapes to express a message.
Bekijk het hier
10.03.2020
An inspirational start of the day

This morning the gentlemen from Buro Reng gave an awesome lecture about their company, the way they work and they showed a lot of good looking case studies! It sure was an inspirational start of the day.

Mooie reactie van the study association for all communication, media & IT studies en de studenten van het Instituut voor de Communicatie, Media en IT van de HanzeHogeschool.

Een prima gelegenheid om het Buro Reng MerkKompas bij deze toekomstige collega’s te introduceren. Uit de enthousiaste reacties bleek dat men de voordelen van deze werkwijze goed begrijpt!
Misschien ben je ook nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze en verhaal? Laat het ons weten, we komen er graag over vertellen. Meer over het Buro Reng MerkKompas
12.02.2020
Aanbevolen

Buro Reng’s Mister Type project is te zien op weandthecolor.com. We and the color is een webmagazine voor dagelijkse kunst- en designinspiratie. Je vind er prima projecten uit verschillende creatieve gebieden gepresenteerd. 
Bekijk het hier
28.01.2020
Het aanzicht van het Groninger landschap en de ruimtelijke ordening in Groningse dorpen en steden staat op het spel.

Buro Reng ontwerpt de huisstijl en website voor De Toeverlaat. Een collectief van Groninger architecten die vinden dat de advisering en hulp aan bewoners van het Groninger bevingsgebied beter kan en moet. Een goed collectief en een doel dat we van harte ondersteunen.
Deelnemende architecten: Rob Hendriks, Paul van Bussel, Tjalling Zondag, Allart Vogelzang, Beatrice Montesano, Wim Barneveld, Erik Roerdink, Annet Ritsema, Sjoerd Tasseron, Arnold Venema en Geir Eide.
www.detoeverlaat.nl
16.01.2020
Studenten op bezoek

In gesprek met studenten Mediavormgeving Art en Design van ROC Friese poort over innovatie en Design. Wat is volgens jullie de betekenis van innovatie? En innoveren jullie ook? Mooie gesprekken en enthousiaste verhalen. Leuk en zinvol.
13.12.2019
Nieuw adres

Na jaren met veel plezier te hebben gewerkt aan de Munnekeholm hebben we gekozen voor een nieuwe werkplek. We zijn verhuisd naar een andere mooie locatie in het centrum van Groningen. Op deze nieuwe locatie zijn we zichtbaarder en toegankelijker. Nieuwsgierig? Kom op de koffie!

Buro Reng
Hoge der A 31
9712 AE Groningen
29.11.2019
Letterontwerp – Het Houten Huis

Dit is de teaserfilm voor de nieuwste voorstelling – Ruimtevlucht – van Het Houten Huis en Holland Opera. Ruimtevlucht is een voorstelling over de ‘verstekeling’ die je met je meedraagt. Het resultaat is een universum van beeldend theater met absurde humor, betoverende zang en livemuziek, onder regie van Elien van den Hoek. De titel ‘Ruimtevlucht’ is geschreven in het nieuwe, op maat gemaakte lettertype. Het is onderdeel van de nieuwe visuele identiteit en merkstrategie die Buro Reng voor Het Houten Huis ontwikkelt. Teaser door: Boris Stokman, Mo Visser, Zoscha van Erkel, Elien van den Hoek. Muziek: Marting Franke, Niek Idelenburg.

Meer over de voorstelling
11.10.2019

Branding – Lode, The New Excalibur Sport


Lode BV is specialist in de medische ergometrie. Voor Lode BV ontwikkelen we de beurspresentatie en digital marketing voor The New Excalibur Sport, the ultimate bicycle ergometer. Het is één van de belangrijkste productmerken voor Lode. Volgend op een merkscan en met de inzet van MerkKompas ontwerpen we de merkstrategie en de multimediale campagne. Resulterend in de European brand campaign kick-off in Praag van deze top ergometer; SMARTER, BETTER, STRONGER!
23.09.2019

Hoi met Linde!


Ik studeer Graphic Design op ArtEZ Zwolle en ik loop nu alweer een maand stage bij Buro Reng. Ik was op zoek naar een stageplek waarbij grafisch ontwerp en onderzoek met elkaar verbonden worden en waar het proces net zo geliefd is als het eindwerk, en die plek is wel gevonden! Fijn team, goede sfeer, interessante visie en leerzame gesprekken.
20.09.2019

Nieuwe huisstijl voor jeugdzorgorganisatie 
ELKER


Buro Reng ontwerpt het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl voor ELKER. We hopen dat de inzet en betrokkenheid van Buro Reng bijdraagt aan de doelstellingen van Elker en daarmee aan de hulp voor jongeren!

Bekijk project Elker
16.09.2019

Animaties voor social media campagne R!SK


Voor Risk – de studievereniging van de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen – ontwerpt Buro Reng animaties voor Instagram stories, als onderdeel van de digitale branding strategie.

Bekijk project R!SK