Branding
Art Direction
Ontwerp website
Logo & huisstijl
Grafisch ontwerp
Vormgeving signage
Brand movie

In het Noord-Groningse gebied De Marne hebben 60 gastvrijheidsondernemers zich verenigd. De cooperatie wil meer bekendheid en bezoekers voor het lege, ruige, vriendelijke en verrassend veelzijdige gebied waar de leden actief zijn. Er daarom moet er een website komen.

We gaan eerst maar eens op excursie naar De Marne, waar cooperatieleden ons door het onontdekte gebied gidsen. We zijn onder de indruk van de mensen, verhalen, plekken en landschappen. Al snel blijkt dat de behoeften en ambities van Hotel de Marne verder reiken dan één website waar kan maken. Deze collega-zelfstandigen zijn alleen gebaat bij een genereus totaalplan waarin alles samenkomt.

De website vormt zich uiteindelijk tot een atlas van het gebied, die z’n informatie op allerlei manieren prijsgeeft. Je kunt zoeken op categorie, klikken op de landkaart, of je laten verrassen. Door directe links regel je praktische zaken meteen met de waddenloopvereniging of bed & breakfast van je keuze. De website heeft de cooperatie en het gebied letterlijk en figuurlijk een gezicht gegeven. De leden houden samen het platform in de lucht en daarmee is het niet alleen een verzamelsite voor nieuwsgierige bezoekers maar ook een een verbindend element voor de coopleden onderling.

Hotel de Marne is een inspirerend voorbeeld van ondernemerschap, samenwerking en idealisme. De website toont dat er in ‘het niets dat boven Groningen gaat’ heel veel te doen is. Onze favoriet: een wandeling over de dijk naar de Klutenplas ten Noordoosten van Westernieland.

Bekijk ook deze projecten