Buro Reng, communicatie bureau Groningen

Nieuw product, startup, campagne of bestaand merk nieuw leven inblazen? Of je idee op een professionele manier aan de wereld presenteren?  Je bent op zoek naar een communicatie bureau. Welke van de bureaus past het best bij jou of bij de vragen die je hebt? Vaak een lastige keuze. Buro Reng, Communicatiebureau uit Groningen helpt je je communicatie te ontwikkelen en vorm te geven.

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak

Communicatie leidt tot bekendheid en bezoek. In het Noord-Groningse gebied De Marne hebben 60 gastvrijheidsondernemers zich verenigd. De coöperatie wil meer bekendheid en bezoekers voor het lege, ruige, vriendelijke en verrassend veelzijdige gebied waar de leden actief zijn. Communicatie is cruciaal. We presenteren het als ‘Hotel de Marne’, een echt hotel maar dan anders. Met een website, een online gebiedskaart met tips, een film, met muziek en acties bereiden we ons voor op de hotelgasten.

Vertel ons wie je bent

Iedereen heeft iets eigens. Al besef je het vaak niet; voor jezelf is het vanzelfsprekend. Hetzelfde geldt voor organisaties en merken. Het is ons werk om die eigenheid op te sporen. We stellen vragen en luisteren. Het is de start van onze kennismaking.

NNT Sneeuwwitje Affiche
Campagne NNT Borgen campagne affiche Malou Gorter en Peter Vandemeulebroecke

Geef richting aan je communicatie

Buro Reng heeft jarenlange ervaring met communicatie en marketing vertaald naar het MerkKompas. Een methode waarmee wij opdrachtgevers helpen hun identiteit te versterken, positie te bepalen en richting te geven aan hun communicatie. Pas als je jezelf, je product, organisatie of bedrijf goed kent, kun je ontdekken welke plek bij jou past en welke communicatiekeuzes daarbij aansluiten. Informeer naar de mogelijkheden bij communicatiebureau Groningen, Buro Reng

Lode, The New Excalibur Sport – Lode BV is specialist in de medische ergometrie. Voor Lode BV ontwikkelen we de beurspresentatie en digital marketing voor The New Excalibur Sport, the ultimate bicycle ergometer. Het is één van de belangrijkste productmerken voor Lode. Volgend op een merkscan en met de inzet van MerkKompas ontwerpen we de merkstrategie en de multimediale campagne. Resulterend in de European brand campaign kick-off in Praag van deze top ergometer; SMARTER, BETTER, STRONGER!
Projectstijl SABC Hanze Hogeschool
Communicatie: intern beginnen, extern winnen. De Academie voor Architectuur, Bouwkunde en Civiele Techniek (SABC) werkt aan een strategische vernieuwing van het onderwijs. SABC nodigt Buro Reng uit voor ondersteuning bij het ontwikkelen van een communicatiestrategie en communicatiemiddelen. Uitdaging; het creëren van een authentieke uitstraling, passend binnen de overkoepelende merkarchitectuur en positionering van het merk Hanzehogeschool.
WESTERHOLM identity brand book
Fundament voor strategie en communicatie. Buro Reng is strategisch partner en helpt Westerholm bij het bepalen en realiseren van een nieuwe positionering. Deze herpositionering heeft consequenties voor de communicatie en leidt o.a. tot aanpassingen van de huisstijl en de website van Westerholm. Het resultaat is het Westerholm MerkKompas, het fundament voor strategie en communicatie.
buro reng huisstijl ontwerpen groningen.jpg
Buro Reng is gevestigd in het centrum van Groningen aan de Hoge der A.

Buro Reng
Hoge der A 31
9712 AE Groningen
hello@buroreng.nl +31 (0)6 142 846 72
We werken graag voor opdrachtgevers met ambities en idealen.

Passie en bevlogenheid inspireren ons en vormen voor ons een goede basis voor creativiteit. We werken o.a. voor NV. Nederlandse Gasunie, Stenden University of Applied Sciences, Wongema werkpension, ERIBA European Institute for the Biology of Ageing, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Studievereniging R!SK, Gemeente Groningen, Hotel de Marne, Noord Nederlands Toneel, Penduka Namibia, Rijksuniversiteit Groningen, UMCG, Het Houten Huis.
Onze services