play

Het Houten Huis

Beeldend muziektheater uit Groningen

Het Houten Huis heeft behoefte aan een nieuwe website. Er volgen ontmoetingen, gesprekken en presentaties. En natuurlijk bezoeken we de voorstellingen. Prachtige producties waarin beeld, verhaal en muziek ons meenemen naar de bijzondere Houten Huis-wereld. We worden fan! Ook van het schoolproject ‘Het Houten Huis in de Klas’.
Buro Reng Verpakking ontwerp Het Houten Huis 3B
Buro Reng Webdesign Het Houten Huis in de klas_stapel B
Het Houten Huis Holland Opera Ruimtevlucht crewzweeft 2000px
Scènefotografie Moon Saris
Buro Reng Webdesign Het Houten Huis in de klas_kleuren 1
Het Houten huis wordt gevormd door makers, ideeën, verhalen, idealen, muziek, menselijkheid, kleur en beeld. We gaan op zoek naar het element dat alles verbindt en de producties en schoolprojecten van Het Houten Huis zo herkenbaar maakt.
Buro Reng Verpakking ontwerp Het Houten Huis 2
Buro Reng Het Houten Huis Letterproef
play
Met opdrachten en huiswerk onderzoeken we eigenschappen, drijfveren en doelen van Het Houten Huis. We organiseren een aantal werksessies en komen tot een kern die de basis gaat vormen voor communicatie en marketing.
Buro Reng Webdesign Het Houten Huis MerkKompas 2
Rond elke voorstelling ontwikkelt ‘Het Houten Huis in de Klas’ een set leskaarten. Daarop staan vragen en opdrachten die de creativiteit van kinderen stimuleren. Het ontwerp van de leskaarten – een kleurige rechthoek met afgeronde hoeken – is een belangrijke bouwsteen voor huisstijl en website.
Buro Reng Webdesign Het Houten Huis Blinde Vlek
Buro Reng Webdesign Het Houten Huis Beeldend Muziek Theater
Buro Reng Webdesign Het Houten Huis Nieuwsbrief
De grootste uitdaging was een passend podium te bouwen voor de wonderschone beelden en filmpjes van Het Houten Huis. De website moet bovenal dienstbaar zijn aan de visuele overmacht van Het Houten Huis. Kaders met afgeronde hoeken, een speciaal ontworpen lettertype, een eigen kleurenpalet: in het ontwerp van de website komen alle eerder gemaakte ontwerpkeuzes op een logische manier samen.   Bekijk de website

Bekijk ook