play

Bosmade is opgericht door Tjeerd Bosma.

Tjeerd is kunstenaar, nieuwsgierig en iemand met veel interesses en passies. Voor Bosmade ontwerpt, ontwikkeld en produceert Tjeerd skateboards in zijn atelier en werkplaats in Haren Groningen. Het zijn handgemaakte minicruisers, cruisers, pintails en longboards. Met veel aandacht, liefde en oog voor detail worden unieke boards gemaakt. Ieder board is anders, is een variatie of doorontwikkeling van de vorige.
Een Bosmade board staat symbool voor aandacht en bewust leven. Voor ‘handwerk’ en ambacht, voor oude technieken en natuurlijke materialen. Misschien zelfs voor nostalgie? Klanten van Bosmade waarderen deze kwaliteiten en hebben daar wat voor over, zij zien namelijk het verschil met een ‘doorsnee’ board.
play
Als je hout zaagt zie je de nerf. Als een handtekening, ieder stuk is uniek. Soms liggen de lijnen ver uiteen en soms vlak naast elkaar. Als steeds groter wordende cirkels rond het midden of als paralelle lijnen in een hoogtekaart. Unieke, natuurlijke patronen en grafische vormen die de basis zijn voor de Bosmade vormtaal. Het is de manier van kijken die typerend is voor Bosmade: met aandacht en concentratie om je heen kijken.   Bekijk de website hier
BR Bosmade Ansichtkaarten LR
BR Bosmade Doos LR
BR Bosmade Animatie vormen

Bekijk ook