Je zoekt een bureau voor logo-ontwerp in Groningen?

Een logo kun je zien als een sterke samenvatting van je bedrijfsidentiteit. Het zegt in een oogopslag wie je bent en hoe je je onderscheidt van de rest. Een goed logo begint met goed luisteren. Vertel jij ons je verhaal, dan vatten wij het krachtig samen. Daar is Buro Reng goed in.     Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak
play

Meer dan een logo

Een logo kan alleen de communicatie niet ‘dragen’. Daar is meer voor nodig. Kleuren, lettertypen, fotografie en grafische elementen gebruiken we om een eigen gezicht te ontwerpen. In combinatie met je verhaal ontstaat er een gezicht en een stijl waaraan je zal worden herkend en dat communiceert. Iedere uiting van die eigen stijl zal worden herkend als onderdeel van een groter geheel. Alsof het familie is van elkaar. Met het logo als belangrijkste uiting.
play

Garantie voor goed gebruik

Om de juiste toepassing van het logo en de huisstijl te garanderen beschrijven we in een stylesheet het gebruik ervan. Logo, kleur, typografie en stijlelementen worden getoond en toegelicht. Zie het als een praktische toolkit waarmee je de richting en uitvoering van je logo en huisstijl op koers houdt!
play

Buro Reng de ervaren specialist

Buro Reng heeft veel ervaring met het ontwerpen van logo’s en het succesvol implementeren van huisstijlen. Onder meer voor Gasunie, Rijksuniversiteit Groningen, Elker Jeugdhulp en Onderwijs, VDPA Architecten, LW Advocaten, Lode BV, Hanzehogeschool Groningen, Het Houten Huis, beeldend muziektheater.
play
Buro Reng Gevel Hoge der A 31 LR

Buro Reng is gevestigd in het centrum van Groningen aan de Hoge der A.

Hoge der A 31 9712 AE Groningen  hello@buroreng.nl +31 (0)6 142 846 72

Wij werken voor iedereen met idealen

We werken graag voor opdrachtgevers met ambities en idealen. Passie enbevlogenheid inspireren ons en vormen voor ons een goede basis voor creativiteit. We werken o.a. voor NV. Nederlandse Gasunie, Stenden University of Applied Sciences, Wongema werkpension, ERIBA European Institute for the Biology of Ageing, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Studievereniging R!SK, Gemeente Groningen, Hotel de Marne, Noord Nederlands Toneel, Penduka Namibia, Rijksuniversiteit Groningen, UMCG, Het Houten Huis.