Eerste indrukken zijn belangrijk.

Mensen beoordelen je in slechts een paar seconden op basis van een eerste indruk. Dat geldt ook voor een logo. Je kunt het logo zien als een sterke samenvatting van jezelf, je merk of je organisatie.

Het logo staat voor dat wat belangrijk voor je is en waarin je je onderscheidt van de rest. Een logo ontwerpen begint dus met de vraag wie je bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Dus vertel ons je verhaal. Dan laten wij de wereld zien wie je bent en waar je voor gaat.

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak

Meer dan een logo

Een logo kan alleen de communicatie niet ‘dragen’. Daar is meer voor nodig. Kleuren, lettertypen, fotografie en grafische elementen gebruiken we om een eigen gezicht te ontwerpen. In combinatie met je verhaal ontstaat er een gezicht en een stijl waaraan je zal worden herkend en dat communiceert. Iedere uiting van die eigen stijl zal worden herkend als onderdeel van een groter geheel. Alsof het familie is van elkaar. Met het logo als belangrijkste uiting.
Garantie voor goed gebruik

Om de juiste toepassing van het logo en de huisstijl te garanderen beschrijven we in een stylesheet het gebruik ervan. Logo, kleur, typografie en stijlelementen worden getoond en toegelicht. Zie het als een praktische toolkit waarmee je de richting en uitvoering van je logo en huisstijl op koers houdt!
Buro Reng de ervaren specialist

Buro Reng heeft veel ervaring met het ontwerpen van logo’s en het succesvol implementeren van huisstijlen. Onder meer voor Gasunie, Rijksuniversiteit Groningen, Elker Jeugdhulp en Onderwijs, VDPA Architecten, LW Advocaten, Lode BV, Hanzehogeschool Groningen, Het Houten Huis, beeldend muziektheater.
buro reng huisstijl ontwerpen groningen.jpg
Buro Reng is gevestigd in het centrum van Groningen aan de Hoge der A.

Buro Reng
Hoge der A 31
9712 AE Groningen
hello@buroreng.nl +31 (0)6 142 846 72
Wij werken voor iedereen met idealen

We werken graag voor opdrachtgevers met ambities en idealen. Passie en bevlogenheid inspireren ons en vormen voor ons een goede basis voor creativiteit. We werken o.a. voor NV. Nederlandse Gasunie, Stenden University of Applied Sciences, Wongema werkpension, ERIBA European Institute for the Biology of Ageing, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Studievereniging R!SK, Gemeente Groningen, Hotel de Marne, Noord Nederlands Toneel, Penduka Namibia, Rijksuniversiteit Groningen, UMCG, Het Houten Huis.
Onze services