Buro Reng, design bureau Groningen

Nieuw logo, nieuwe huisstijl, fusie of bestaande organisatie een nieuw gezicht geven? Je bent op zoek naar een design bureau in Groningen. Welke van de ontwerpbureaus past het best bij jou of bij de vragen die je hebt? Vaak een lastige keuze. Want eerste indrukken zijn belangrijk. Mensen beoordelen je in slechts een paar seconden op basis van een eerste indruk.

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak

Als Design bureau in Groningen ontwikkelen we voor onze klanten huisstijlen, ontwerpen we logo’s, beeldmerken, project-, of merkstijlen, campagnes, animaties en websites.

 

Daarnaast ontwerpen we brochures, kaarten, advertenties, drukwerk, posters en verpakkingen.

 

Bij de uitwerking van een opdracht houden we rekening met de doelgroep, de door de opdrachtgever gestelde eisen, de financiële mogelijkheden en de technische vertaling van het ontwerp.

Design begint met luisteren

Vertel ons je verhaal. Dan laten wij de wereld zien wie je bent en waar je voor gaat. Zo helpen we jouw bedrijf of organisatie succesvoller te zijn. Buro Reng is een bureau voor design en communicatie met goede oren. Alles begint hier met luisteren.

Onze praktische principes voor succesvolle design implementaties:
– Afspraak is afspraak
– Werken volgens planning
– Op tijd leveren
– Scherp tarief
– Geen overhead
– Ervaren
– Netwerk specialisten

Het succes van goed design valt of staat met een goede implementatie

Wat heb je aan een goed design als het niet goed wordt uitgevoerd? De kwaliteit van de implementatie van het design vinden wij minstens zo belangrijk als het design zelf. Buro Reng heeft veel ervaring met het succesvol implementeren van designtrajecten. Onder meer voor Gasunie, Rijksuniversiteit Groningen, Elker Jeugdhulp en Onderwijs, VDPA Architecten, LW Advocaten, Lode BV, Hanzehogeschool Groningen, Isala Ziekenhuizen Zwolle.

DSSCR conference tag
CBK waterstof Flyer
buro reng huisstijl ontwerpen groningen.jpg
Buro Reng is gevestigd in het centrum van Groningen aan de Hoge der A.

Buro Reng
Hoge der A 31
9712 AE Groningen
hello@buroreng.nl +31 (0)6 142 846 72
Wij werken voor iedereen met idealen

We werken graag voor opdrachtgevers met ambities en idealen. Passie en bevlogenheid inspireren ons en vormen voor ons een goede basis voor creativiteit. We werken o.a. voor NV. Nederlandse Gasunie, Stenden University of Applied Sciences, Wongema werkpension, ERIBA European Institute for the Biology of Ageing, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Studievereniging R!SK, Gemeente Groningen, Hotel de Marne, Noord Nederlands Toneel, Penduka Namibia, Rijksuniversiteit Groningen, UMCG, Het Houten Huis.
Onze services