Je bent op zoek naar een reclamebureau in Groningen?

Je wilt dat jouw merk, missie, product of campagne het juiste publiek bereikt. Welk creatief bureau kan je daarbij helpen? Buro Reng in Groningen maakt je zichtbaar en denkt mee over toekomstige communicatiekeuzen. Benieuwd naar wat Buro Reng je te bieden heeft? Maak een vrijblijvende afspraak.   Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak
play
Voor Lode BV ontwikkelen we de beurspresentatie en digital marketing voor The New Excalibur Sport, the ultimate bicycle ergometer. Resulterend in de European brand campaign kick-off in Praag van deze top ergometer; SMARTER, BETTER, STRONGER!

Buro Reng is een reclamebureau in Groningen dat je helpt je merk te ontwikkelen én jezelf te blijven.

Pas als je jezelf goed kent, kun je de wereld laten zien wat je te bieden hebt. Zelfkennis de basis van elke goede merkstrategie. De uitdaging is om bestaand en nieuw publiek te bereiken en toch dicht bij jezelf te blijven. Dat klinkt logisch, maar is lang niet altijd het geval. Jammer, want organisaties met zelfkennis en een duidelijke marketingstrategie doen het beter. Buro Reng helpt je te zien waar je goed in bent en waarin je je onderscheidt. Een aanstekelijk merkverhaal en een duidelijke klantwaarde zijn het doel.
play
In het Noord-Groningse gebied De Marne hebben 60 gastvrijheidsondernemers zich verenigd. De coöperatie wil meer bekendheid en bezoekers voor het lege, ruige, vriendelijke en verrassend veelzijdige gebied waar de leden actief zijn. Creatief Buro Reng ontwerpt en ontwikkelt de multimedia campagne en website voor Hotel de Marne.

Geef richting aan je verhaal met het Buro Reng MerkKompas

Onze visie en werkwijze hebben we gevat in ons MerkKompas; de ideale start voor een campagne, productlancering of merkpositionering. Weten wie je bent en waar je voor staat – als mens, organisatie, bedrijf of merk – is het begin én essentieel voor geloofwaardige communicatie. Het is het begin van een goed verhaal dat mensen raakt. Met de MerkKompas methode zijn we in staat om snel en actief, samen duidelijkheid te krijgen over bijvoorbeeld merkstrategie, identiteit, kernwaarden en positionering.   Lees meer over Buro Reng MerkKompas

Het Noord Nederlands Toneel selecteert Buro Reng als partner voor de communicatie. Aan ons de mooie vraag om nieuwe voorstellingen te verbeelden. Op een manier die recht doet aan het NNT gezelschap en de visie van Ola Mafaalani. Die mensen aanspreekt en hopelijk aanzet de voorstellingen te bezoeken! 

De uitdaging is iedere keer om een beeldconcept te ontwerpen voor een voorstelling die nog niet bestaat. Of alleen in het hoofd van regisseur en team. Als art-directors onderzoeken en presenteren we diverse concepten en werken die samen met de fotograaf uit. Het uiteindelijk doel is een beeld dat over stopkracht beschikt. De concurrentie aan kan met de vele visuele prikkels die ons omringen. Een beeld dat een haakje slaat.

Mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet.

Het merk is wie je bent, het toont de reden waarom je doet wat je doet. Daarmee kunnen mensen, klanten zich verbinden. Klanten zijn kritisch, een goede strategie is dus onmisbaar. Vaak krijg je maar één kans! Buro Reng reclamebureau Groningen helpt en adviseert je graag.   Kennis maken? Maak een vrijblijvende afspraak

Buro Reng, reclame bureau Groningen werd door het Centrum Beeldende Kunst Groningen (CBK) gevraagd een projectstijl voor de expositie ‘Waterstof’ te ontwikkelen. ‘Waterstof’ was de tijdelijke Groninger Culturele Ambassade in de Zuiderstadsgracht in Leeuwarden. In het drijvende gebouw, ontworpen door architectenbureau Onix, toonden zes Groninger kunstinstellingen hedendaagse kunst over de impact en mogelijkheden van water en waterstof. De Groninger Culturele Ambassade werd gerealiseerd op verzoek van Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

Gezien het onderwerp kozen we voor een projectstijl die consistent veranderlijk is, geïnspireerd op de dynamiek van water en vluchtige gassen. Logo-animaties spelen daarbij een belangrijke rol.

De opdracht omvatte de projectstijl, een mixed-media publiciteitscampagne, de signage op en om het drijvende expo gebouw en de tentoonstellingsinrichting.

Buro Reng is een reclamebureau in Groningen.

Het ontwikkelen van jouw merk is ons vak. Luisteren naar je verhaal is waar het begint. Het vertalen van jouw verhaal tot klantwaarde is ons doel.

 

Opgericht in 2008, hebben we een reputatie opgebouwd voor het produceren van creatief, vooruitstrevend werk voor klanten, publiek en onszelf. Passie en enthousiasme inspireren ons en versterken de samenwerking. Wij werken graag voor opdrachtgevers met ambities en idealen. Als creatief bureau in Groningen ontwikkelen we naast merkstrategieën ook huisstijlen.

Buro Reng Gevel Hoge der A 31 LR

Buro Reng is gevestigd in het centrum van Groningen aan de Hoge der A.

Hoge der A 31 9712 AE Groningen  hello@buroreng.nl +31 (0)6 142 846 72

We werken graag voor opdrachtgevers met ambities en idealen.

Passie enbevlogenheid inspireren ons en vormen voor ons een goede basis voor creativiteit. We werken o.a. voor NV. Nederlandse Gasunie, Stenden University of Applied Sciences, Wongema werkpension, ERIBA European Institute for the Biology of Ageing, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Studievereniging R!SK, Gemeente Groningen, Hotel de Marne, Noord Nederlands Toneel, Penduka Namibia, Rijksuniversiteit Groningen, UMCG, Het Houten Huis.

Onze services